FindFamilievejleder logo

Find en familievejleder i Ballerup Kommune

Ballerup kommune er et fantastisk sted for børnefamilier. Kommunen rummer mange skoler, gymnasier og internationale skoler. Kommunen byder også på en masse gode vuggestuer, børnehaver, fritidsordninger og fritidsaktiviteter. I Ballerup kommune finder du også en række sportsklubber, svømmehal, fodboldbaner, skaterpark mm. Ballerup er en kommune med fokus på børns og unges trivsel samt inkluderende fællesskaber, der drager omsorg for udvikling, trivsel og læring og hos alle børn og unge. I Ballerup kommune er der gode muligheder for vejledning og rådgivning, hvis man som børnefamilie oplever udfordringer. Ballerup kommune byder også på en masse flot natur, grønne områder og gode cykelstier, der tilgodeser sikkerheden i trafikken.

 • Der er desværre ikke noget som matcher dit søgeresultat. Nulstil
 • Hvis du ønsker at søge via kortoversigt

  FindFamilievejleder logo

  FEDT! Du er nu ved at blive medlem af et fagprofessionelt netværk

  Et medlemskab koster 625 kr. pr. måned ekskl. moms. (Lige nu får du de første 3 måneder gratis)

  I dit medlemskab får du bl.a.:

  Det er vigtigt at du i din oprettelse udfylder dine oplysninger korrekt, så familierne og teamet bag findfamilievejleder.dk kan kontakte dig.

  Vær opmærksom på at dit medlemskab er personligt.

  Har du brug for hjælp til oprettelse af dit medlemskab, så kontakt os endelig på kontakt@findfamilievejleder.dk eller ring til telefon 71 90 78 26 mellem 9-12 alle hverdage.